وب سایت شخصی و رسمی حجت الاسلام علی هاشمیان به دیدگاه های او در حوزه اجرایی ، دغدغه مندی ایشان در حوزه اجتماعی، تصاویر ، کلیپ ها و سخنرانی ها اختصاص یافته است
حجه الاسلام شیخ علی هاشمیان درجمع عزاداران:
یکی از مهم ترین اهداف امام حسین (ع) برداشتن جهلی بود که توسط مدعیان دین آن هم با ظواهر کاملا اسلامی سعی داشتند تا حکومت شان را مقدس ترین حکومت نشان دهند و تاریخ نشان داده کسانی که در جامعه سعی در آگاه کردن مردم و برداشتن جهل از جامعه را دارند محکوم به شهادتند.
ما نمی خواهیم اباحه گری را در جامعه گسترش دهیم.
حجت الاسلام و المسلمین هاشمیان رئیس هیئت سوار کاری در پاسخ به مسائل پیرامون مسابقات سوار کاری بانوان در رفسنجان گفت:
کار های جدید و نو حرف و حدیث هایی را به دنبال دارد.
در مسابقه اخیر سوارکاری بانوان تمامی شئونات اسلامی و قوانین جمهوری اسلامی رعایت شد.
این مسابقه در محدوده کنترل شده انجام گرفته و انجام خواهد شد و این ممانعت ها و هجمه ها مانع از ادامه کار نخواهد شد.
متاسفانه برخی اشخاص حرف هایی را زدند که در جلسات و حتی در آن مراسم نبودند و تنها صرف یک خبر موضع گرفته اند که صحت نداشته است.
اگر جامعه ای را بخواهیم که عصبانی نباشد باید شادابی و نشاط را در آن تزریق کنیم و نمی توان ذخائر جامعه را بسته و پنهان نگاه داشت.
رسانه ها صدای ملت هستند.
دیدگاه حجه الاسلام والمسلمین شیخ علی هاشمیان در مورد رسانه ها:
هر چه رسانه ها باز تر و شفاف تر به مسائل شهری و نه مسائل شخصی نگاه کنند باعث رشد مجموعه شهرستانی خواهد شد. در کشوری که رسانه ها راحت بتوانند مطالبه گری کنند حتی کار سازمان های امنیتی راحت می شود، امری که در بسیاری از رسانه های دنیا چنین است. به فرموده حضرت امام (ره) رسانه ها انتقاد کنند ولی انتقام نه، در هر صورت ما پاسخگوی تمام انتقادات هستیم حتی اگر این انتقادات از باب انتقام باشد.
انتخاب دقیق و اعتماد امام خمینی (ره) به آیت الله هاشمی (ره) در مسیر نهضت و پس از نهضت نشان از ذکاوت و بینش امام (ره) است، چون تاریخ ثابت کرده که انتخاب و اعتماد رهبران به یار و مشاوران متعصب نامعقول و بعضا فرصت طلب باعث تضعیف حکومت در نزد مردم که صاحبان اصلی حکومت ها هستند می گردد.
حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ علی هاشمیان در نماز جمعه شهر بهرمان
در زیارت اربعین، هدف امام حسین علیه السلام را مبارزه با جهل و فهیم کردن جامعه نسبت به انحرافات به وجود آمده از طرف حکومت جبار زمانه می داند، پس آزادی اندیشه و عقل خواست اسلام و دین است، چون رشد و رفاه جامعه و فضایل اخلاقی نتیجه عقل و خرد است و بدبختی و عقب ماندگی و رذایل اخلاقی نتیجه جهل و نادانی است.
حجه الاسلام و المسلمین حاج شیخ علی هاشمیان در جلسه شورای اداری شهرستان
بعضی ها فرمودند سرمایه ما پسته است و برخی از مسئولان گفتند: سرمایه ما آب است امام مسئولین محترم بدانند سرمایه ما مردمند و باید تمام تلاشمان در جهت رفع مشکلات و برنامه ریزی برای آینده آنها باشد نه این که کم کاری خودمان را با فشار بر مردم بخواهیم جبران کنیم.
ممنوعیت اندیشه و اندیشیدن موجب رشد سکولار می شود و زمانی می توانید از انحرافات شکل گرفته در میان دانش آموزان جلوگیری کنید که اندیشه را آزاد کنید.
کرسی های آزاد اندیشی و باور کردن اندیشه دانش آموزان را لازم و ضروری می دانم و اگر مانع اندیشه شدید و آن را محدود کردید، رذائل اخلاقی جای فضائل اخلاقی را می گیرد.
توجه به عقل، ذهن، فهم و درک دانش آموز به عنوان تنها سرمایه کشور در جوامع موفق دنیا بزرگترین گوهری است که به رسم امانت به دست مسئولان و علی الخصوص آموزش و پرورش می باشد.
باید به دانش آموزان یاد دهیم که شما بزرگترین سرمایه ما هستید و ذهن شما برای کشور بسیار مهم است.
حجت الاسلام و المسلمین شیخ علی هاشمیان در جمع روسای آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق استان کرمان
بزرگترین سرمایه جهان هستی و بشریت در آموزه های دینی، وجود انسان و اندیشه اوست.
بی توجهی به انسان به عنوان محور توسعه، همه چیز را تحت تاثیر خود قرار می دهد و قطعا ضربه ای بالاتر از آن متوجه کشور، مدرسه و نظام نیست.
حجت الاسلام و المسلمین شیخ علی هاشمیان در نشست هم اندیشی فعالان دانشجویی شهر رفسنجان
نگاه و نگرش اسلام رحمانی بر پایه رحمت است تا انتقام جویی.
هر چه فضای جامعه محدودتر شود نا خالصی و مفاسد اخلاقی چون نفاق و ریا و دروغ رشد پیدا می کند.
نیازی نیست حرف حق را با فریاد بزنید.
حاج شیخ علی هاشمیان در آیین نواختن زنگ مهر
سرمایه اصلی رفسنجان شما دانش آموزان فرهیخته هستید؛ شما دانش آموزان نه تنها سرمایه شهر و کشور بلکه سرمایه کل این عالم هستید.
دانش آموزان و استعداد های درخشان در رتبه اول عبادتگران هستند.
با همکاری تمامی ارگان ها شهر امن را رقم خواهیم زد.
حاج شیخ علی هاشمیان در جمع دانش آموزان:
وجه تمایز و تفاوت بین انسان و همه موجودات عالم؛ در عقلی است که خداوند به ما داده و این نقطه رشد ماست.
یک ساعت تفکر از سال ها عبادت بهتر است.
تفکر و اندیشیدن موجب رشد و تعالی انسان است، تلاش کنید از امروز زمانی را برای تفکر و اندیشیدن بر مطالبی که می بینید و می شنوید اختصاص دهید و تفکر را چاشنی دیده ها و شنیده هایتان کنید تا سعادتمند شوید.
اسلام دین فحاشی نیست بلکه دین آگاهی بخشی است.
عده ای از یاران حضرت علی علیه السلام اقدام به سب (فحش) و لعن معاویه و یارانش نمودند، اما حضرت علی علیه السلام این عمل را محکوم نمودند و بیان داشتند: چنین اقدامی بی اثر بوده و صحیح نمی باشد.
بلکه روش درس این است، که رفتار مخالفین بیان شده تا دیگران از آن آگاه گردیده و به مقایسه آن با رفتار اسلامی بپردازند.
خون ها حتی پس از آنکه به خاک می ریزند مفهوم زندگی را زنده نگه می دارند!! مفهوم اتحاد و استواری را.
ماپیکره ای هستیم که با آن؛ هر عضو با زخمی هر چه عمیق تر؛ قوی تر می شود!
و اینگونه است که هرگز از (برون) آسیب ندیده ایم!
مگر از آنان که:
چو عضوی بدرد آورد روزگار
نباشند از درد ما؛ بیقرار
به اسلامی اعتقاد و التزام دارم که حتی خداوند تبارک و تعالی انتخاب خودش را در معرض عقول مردم قرار داده و به عقول مردم اعتماد کرده و فرموده: خدا را هم شما مردم با عقل هایتان باید انتخاب کنید نه با تقلید، زیرا توحید جز اصول دین است و تقلید در آن حرام است.
امروزه سرعت پرداختن متولیان امور جامعه به مسائل سیاسی در حدی تند و رقابتی شده، که مسائل و درد های اصلی جامعه را، به حاشیه رانده است!
آقایان مسئول: درد مردم فقط مسائل سیاسی نیست!!!
گرچه بد اخلاقی و رفتارهای سیاسی دردناکی را شاهدیم.
درد جامعه درد هایی است در حوزه های اقتصاد، اشتغال، فرهنگ، اعتقادات و مردم از مجموعه ی نظام مقدس جمهوری اسلامی انتظار مساعدت دارند، اگر این مطالب دغدغه شما نباشد، مطمئننا دغدغه مردم هم گفتمان جمهوری اسلامی نخواهد بود.
این نوع عملکرد تنها دستاوردش ریزش اعتقادات در میان مردم و بی اعتمادی به باور های ناب انقلاب و بی اعتنایی به ارزش های راستین دینی در واکنش به رفتار های غیر اسلامی برخی مدعیان اسلام می شود.
خیلی تاسف می خوردم که می بینم بعضی اوقات بی پروا و راحت از رسانه ها، ارگان ها و حتی برخی تریبون ها اشخاص را منافق و یا بی دین و یا با القاب خاصی خطاب می کنند.
اسلام کجا اجازه این نوع قضاوت را به شما داده است؟؟
آن هم اسلامی که پیام آورش با زیباترین جملات و عبارات با مردم سخن می گفت و یک ذره خودش را جدای از مردم نمی دید و همیشه با تمام وجود به این مردم محبت کرد.
اصل ولایتی که پیامبر صلی الله علیه و آله بر ما دارد به خاطر عشق و محبتی است که دارد.
چرا خداوند متعال بر ما ولایت دارد؟
به خاطر عشقی است که بندگانش دارد و همین عشق را امامان معصوم (ع) دارند.
کجای اسلام به ما اجازه داده است که ظلمی را ببینیم و نسبت به آن ظلم سکوت کنیم؟
و بخاطر منافع شخصیمان یا منافع دیگران حرف نزنیم؟
کسانی که به راحتی تهمت می زنند، "افترا می بندند و یک مسئله ای را که نمی دانند" میان مردم شایعه می کنند و آبروی افراد را می برند و اگر تریبون هم دستشان هست این نوع حرف ها را می زنند، خلاف دستورات اسلام عمل می کنند.
حضرت امام خمینی رحمت الله علیه می فرمایند:
برای کشف جرم هم اگر شنود بگذارند و تجسس کنند حرام است و از اکبر گناهان بزرگ است.
تجسس در اسلام حرام است.
اسلام به ما اجازه نداده که در زندگی مردم تجسس کنیم حتی برای کشف جرم آیا در ابعاد های مختلف اجتماعی "حکومتی" شخصی و فردیمان ، تجسس را کنار گذاشتیم.
منظور از حکومت مستضعفان یعنی حکومت شایسته سالار ها یعنی کسانی که بواسطه مستکبرین به استضعاف کشیده شده اند و لیاقت مدیریت را دارند توسط امام زمان (عج) در راس کار قرار می گیرند و به همین دلیل هم جامعه و جهان رشد می کنند.
برای همین است که پیامبر صلی الله علیه و آله بی دقتی در انتخاب مسئولین و کارگزاران را خیانت به خدا و رسول صلی الله علیه و آله و اسلام می دانند.
کجای اسلام به ما اجازه می دهند که مدیر ضعیف و نالایق را در راس کار بگذاریم و حمایتش کنیم؟
بنظرم اگر بخواهیم مظلومیت را رتبه بندی کنیم " اول مظلوم عالم در این زمانه اسلام است" زیرا رفتار های مسلمانان مطابق با اسلام و دستورات اسلام نمی باشد و فقط نامی از مسلمانی در بین ماست نه اسلام راستین.
متاسفانه خیلی از کسانی که ادعای مسلمانی و اسلام را دارند، شناختشان از اسلام بسیار ضعیف است و اساس همین برداشت ضعیف، رفتارشان هم غیر اسلامیست.
برای همین است که سید جمال الدین اسد آبادی به گفته استاد شهید مطهری(ره) که ایشان را یک اسلام شناس می داند، می گوید:
به غرب رفتم اسلام دیدم، مسلمان ندیدم و به کشور های اسلامی رفتم مسلمان دیدم، اسلام را ندیدم.
چرا اسلام به ما می گوید: اگر گناهی مثل زنا اگر سه یا چهار تا شاهد عادل برای شهادت بیایند و با هم شهادت ندهند این چهار نفر واجب شلاق اند، بخاطر اینکه آبروی یک انسان نزد خدا از خانه کعبه بالاتر است.
اینجاست که انسان می فهمد هتاکی ها-بی حرمتی ها- و تهمت زدن ها نزد خدا بسیار زشت است، اینه که میگن الغیبه اشد من الزنا، چون حرمت یک انسان را از بین می بری.
به ما اجازه ندادن اینجور رفتار ها را بکنیم، خداوند می فرمایند من حق الله را می بخشم اما حق الناس را نمی بخشم و باید طرف ما را ببخشد و راضی اش کنیم، این نشان می دهد ما نزد خدا چقدر عزیزیم.
از قدرت ها نباید بترسیم، قدرت ها میان و میرن، اما آن چیز که می ماند ادب و احترام و انسانیت و اخلاق هست.
شخصی خدمت امام صادق (علیه السلام) آمد عرضه داشت آقا شما فرمودید که هر کس گناهی مثل شراب و زنا و غیره انجام می دهد مجازاتی برایش تعیین شده اما برای گناهان بزرگی مثل غیبت و آبروی مومن بردن و تهمت زدن حکمی نگفتید.
آیا شراب خوردن بدتر است یا این کار؟؟؟
اگر بدتر است چرا مجازاتی تعیین نمی کنید؟
حضرت فرمودند:این گناهان با شلاق و قصاص بخشیده نمی شوند که اگر صد مرتبه هم قصاص شود گناهش بخشیده نمی شود چون آبروی یک مومن را برده چون حیثیت یک انسان را برده و آنقدر گناهش سنگین است که باید در آخرت مجازات شود.
اسلام ما یعنی این.